Post by riponkodaco on Feb 20, 2022 11:28:20 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxiga: Classic Arcade Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxiga: Classic Arcade Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus resursus ▞▞▞
▞▞▞ Galaxiga: Classic Arcade Game 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba, daudz labāka lielākā daļa no šādām spēlēm! Labas pūles! Rediģēt: pēc nedēļas spēlēšanas tās ir 5 zvaigznes!
Es nometu zvaigzni. Patīk spēle. Nevar izveidot savienojumu ar fb un nevar nosūtīt progresu uz jaunu tālruni. Iztērējis naudu spēlē. Vīlies. Nometīs zvaigznes katru nedēļu, līdz tas tiks atrisināts.
Es sasniedzu 34. līmeni, un tas neļaus man uzvarēt, ja vien es neiegādāšos dārgakmeņus. Tas ir lēts veids, kā mēģināt izkrāpt cilvēkiem naudu. Tāpēc es spēlēšu tādu spēli kā šī, kas nemēģinās mani izkrāpt. 😒.
Labs laiks, lai nogalinātu 4 zvaigžņu spēli, jo ir grūti iekļūt ģildē.
Fern Flower Аркаде miaq
Viņi ļoti vēlas, lai jūs atvadītos. Es domāju, ka visu monētu savākšanas mērķis bija tas, kā jūs kaut ko nopirkāt, tāpēc tas nav labi, tāpēc priekš kam tās monētas.
Tas kļūst sliktāk, kopš jaunākā atjauninājuma mana spēle vairs neatsvaidzina!! Jau nedēļu iestrēdzis tajā pašā dienā!! Un kopš atjaunināšanas trūkst iestatījumu funkciju, un es pazaudēju visu savu kontu 🤦♂️
Galaxiga: Classic Arcade Game Аркаде qucq
Dažus līmeņus nav iespējams uzvarēt.
Laba spēle laika nogalināšanai. Ja vēlaties skatīties dažus papildinājumus, ir daudz veidu, kā tikt uz priekšu bez maksas. Vienīgā problēma ir, meklējot ģildi, sarakstā vienmēr tiek rādīta pilna ģilde, kad tajā ir jāparāda tikai tās ģildes, kurām ir vieta, kur pievienoties.
Tikai desmitajā posmā visas dažādās jaunināšanas iespējas sākumā bija mulsinošas, taču tagad ir jēga. Šķiet, ka jūs varat spēlēt, nepērkot valūtu spēlē, ja vien jums ir zināmas prasmes, bet es domāju, ka vēlāki jauninājumi varētu prasīt nopietnu pieslīpēšanu, ja vēlaties to darīt bez USD vai reklāmu skatīšanās. Atšķirīga pieeja reklāmām ir daži vienumi, kas tiek atbloķēti, tikai brīvajā laikā skatoties vairākas reklāmas, tas sekos jums. Izmēģiniet to, jums var patikt
Pastāvīgas avārijas padara šo spēli nomāktu, un spēlēm nevajadzētu radīt vilšanos.
Izklaide un jūsu izvēle reklāmās. Šķietami. Šķidrums.
Daudz jautrības. Protams, tas man atgādina vecās arkādes spēles
Atjaunināt pārskatu. Atlīdzība tiek saņemta. Viņu klientu apkalpošana ir atsaucīga. Ļoti labi. 👍
Ļoti sarežģīti jaunināšanas laikā, veiktspēja nemainās.
Absolūti mīlu šo spēli, uzaugu, spēlējot to. Vienīgā problēma, kas man ir, ir videoreklāmu aizkavēšanās laiku pa laikam. Neļaus man atskaņot reklāmas.
Laba spēle, taču to ir grūti uzlabot un pielāgot savus kuģus un dronus.
Lieliska spēle! Atgriež nostalģiskas Galaga spēles veida dēkas. Mīlu to
Lieliska spēle. Minimālas reklāmas, bet daudz spēļu, lai uzvarētu, un maksāt, lai laimētu, iespējas. Iespējams, viena no labākajām platformām un spēlēm, ko kādu laiku esmu redzējis... apsveicu... lejupielādējiet, spēlējiet, šī spēle ir pelnījusi jūsu $$$
Lieliska nozīme, nav paredzēta bērniem, jo tas ir paredzēts pirkumam, nelasot — uzmanieties, pirms noklikšķināt uz nepareizās pogas;)
Lieliska spēle, taču klientu apkalpošana ir šausmīga. Viņiem nav ne jausmas par spēli. Tātad, ja jums ir problēmas, jūs nevarat uz tām paļauties. Man ir bijušas vairākas problēmas.
Labi spēlēt..un daudz pacietības..tāpat kā jebkura cita maksas spēle... Noteikti tā ir laba..
Sākumā tas ir forši un aizraujoši, pēc tam jūs vienkārši sarūgtina, jo jūs pastāvīgi mirstat, jo noteiktā brīdī ir pārāk grūti iziet līmeni. Domāju par Galaxia atinstalēšanu, lai gan esmu ieguldījis gandrīz 30 dienas pēc kārtas aptuveni stundu dienā.
Nostalģiski un jautri. Tas var sasniegt punktu (ļoti dārgu) atalgojumam pēc apmēram mēneša spēlēšanas. Nav skaidrs arī mēģinājums "atbloķēt" noteiktus vienumus. Ja jūs gatavojaties novietot noteiktas lietas aiz algas sienas, kas ir tik dārga, vispārējās atlīdzības apjoms ir nedaudz jāpalielina. Iestrēdzis, izmantojot vienus un tos pašus 4 kuģus, var iegūt tikai spēlētāju. Es dotu vairāk zvaigžņu, ja notikumi/atlīdzības būtu skaidrāk definēti.
Spēle darbojas labi, BET VEIDS IZDEVUMIEM, ja izvēlējāties ikmēneša vai lietotņu pirkumiem. Tas ir tikpat daudz vai vairāk nekā Xbox Live un kā mobilā lietotne, kas ir nežēlīgi. Es arī nedomāju, ka Facebook pārstāj lūgt visus ar jums sazināties, tas ir šausmīgs veids, kā ar jums sazināties, jo lielākā daļa atsauksmju šeit cilvēki identificē problēmas. Es noņēmu vienu zvaigznīti kā atbalsta robo komentāra stulbumu, lai sazinātos ar viņiem Facebook, kurā neesmu bijis gandrīz 4 gadus.
Lai kaut ko iznīcinātu, ir nepieciešami aptuveni 1000 trāpījumi, padarot to par garlaicīgu un nomāktu. Kauns, varēja būt laba spēle.
Jautri, reklāmas nav pastāvīga lieta
Ir jautri spēlēt, lai tikai būtu mazāk kuģu un citu lietu, ko skatīties, lai nebūtu daudz uznirstošo logu. Tiek rādīts tikai tad, kad pirmo reizi piesakāties. Tas kļūst grūtāks vēlākos līmeņos.
Galaxiga: Classic Arcade Game آرکید qmx
Jautra spēle, bet dažreiz spēle tiek restartēta pēc reklāmu skatīšanās
Galaxiga: Classic Arcade Game Аркаде zvvy
AK MANS DIEVS! Es tiku tik tālu uz 7. viļņa no 7 un nomirstu. Tāpēc es dodos skatīties papildinājumu, lai turpinātu spēli, un es saņemu ENVOY spēles papildinājumu, un tas sasalst. Tas nedarbojas, un es nevaru darīt neko citu, kā vien atkāpties no spēles un sākt no jauna. Lūdzu, izlabojiet šo.Tas ir līdz vietai, kurā es atinstalēšu. Vairs nav ko jums nosūtīt, es neko citu nevaru darīt. Papildinājums iesaldē spēli
Galaxiga Jeu darcade classique Arcade ehwg
Lieliska spēle, bet saka, ka savienojums ir pārtraukts pēc pēdējās atjaunināšanas.
Iesācējs spēlē šeit. Lielisks laiks līdz šim. Vienkārši ir problēmas izdomāt spēli. Tas laikam ir manī. Es atgriezīšos un novērtēšu vēlreiz, kad man būs vairāk laika. Pagaidām vienīgā problēma, kas jums ir radusies, ir iegūt zilos dārgakmeņus un tikpat daudz laika pavadīt gan reklāmu skatīšanai, gan atskaņošanai. Nepieciešams nomest dažus zilus dārgakmeņus, piemēram, kad jūs meklējat priekšnieku vai kaut ko tamlīdzīgu, izņemot to, ka tie ir jāiegādājas.Pagaidām viss ir kārtībā, ir pagājusi tikai aptuveni nedēļa, un es jau esmu sasniedzis punktu, kad jūs vai nu maksājat par jauninājumiem, lai turpinātu, vai atkārtoti pārtaisiet līmeņus, vai arī spēlējat nejaušas pārsteiguma kastes, cerot, ka iegūsit pareizās kārtis sava kuģa attīstībai. Spēle kopumā ir lieliska, viņiem ir draugu pieprasījuma iespējas un Facebook lapa, kurā varat tērzēt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un saņemt padomus un padomus. Es došu to līdz nākamajai pirmdienai (6 dienas), lai izlemtu, vai es to paturēšu vai nē.
Izklaidējoša, spēle patiešām vēlas, lai jūs iegādātos preces, bet jums tas nav jādara. Skatieties reklāmas un saņemiet bezmaksas saturu. Ir nepieciešams laiks, lai savāktu vienumus, lai tos atjauninātu. Kopumā joprojām ir jautri spēlēt. Bērniem patīk laukums “Try me”, viņi nekad nemirst.
Tas ir jautri. Daudz iespēju tērēt naudu mikro darījumiem, bet es neesmu iztērējis naudu un joprojām izbaudu spēli.
Man ļoti patīk šī spēle. Dažiem kuģiem ir nepieciešams daudz laika, lai tos varētu iegūt (vienam ir nepieciešamas 8 dienas, lai skatītos 10 reklāmas dienā!) Citādi šī ir lieliska un izaicinoša spēle, patīk!
Esiet labāks, ja atvieglojat progresu, nemaksājot.
Spēle sucks nevar nokļūt tālu, ja vien jūs pērkat zilus dārgakmeņus. Jūsu iegūto kuģu līmeņi kļūst grūti, tāpēc jums ir jāiegādājas vairāk zilu dārgakmeņu, lai uzlabotu. Netērējiet savu laiku, ja vien jums nav naudas, ko izmest zilos dārgakmeņos........ Man ir savākti 2 miljoni monētu, bet viņi nepārdod zilus dārgakmeņus par jūsu monētām, bet viņi pārdos jums zilus dārgakmeņus par īstu naudu. ..
Es piekrītu tālāk sniegtajam Roberta pārskatam, ka citplanētiešus kļūst neiespējami nogalināt, ja vien veikalā neiztērējat bagātību, jo par misijām saņemtā atlīdzība ir niecīga. Tas ir skumji, ja jūs saņemat labāku atlīdzību par reklāmu skatīšanos (vai pat spēlējot citas spēles, lai iegūtu dārgakmeņus), nekā spēlējot šo spēli. Arī vairāku spēlētāju režīmā es arī daudzkārt esmu atklājis, ka esmu uzvarēts, lai gan man joprojām ir palikuši 2 vai 3 kosmosa kuģi un esmu dažu tūkstošu punktu attālumā no pretinieka.
Šī ir ļoti izaicinoša spēle. Vienīgā problēma, ko es redzu, ir pauzes pogas problēma spēles laikā. Ja spēles laikā kaut kas parādās, jums ir jāupurē vai jāzaudē izaicinājums.