Post by riponkodaco on Feb 20, 2022 11:50:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko gems hack ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Ocenil bi ga višje, če se ne bi ugasnil vsaki dve sekundi. Ne morem iti na dogodek, ker se naključno zapre.. A ne morem dobiti svojega dnevnega darila iz istega razloga! Prosim, uredite to
Prej mi je bila všeč starejša različica, ker je za nakup zmajev potreben samo denar, razvijanje pa je brezplačno. zdaj pa porabi 10 draguljev za nakup zmaja, najslabši del pa je, da se razvija, zmaj porabi 50 draguljev.
Ta igra je lepa. Všeč mi je, prosim naredite več iger te kategorije
Bilo je dobro, vendar je v njem le malo animacij, kot da noben zmaj ne leti po zemljevidu, samo je tam. Ooooo jahhhh, želim si, da bi to popravili in tudi napake. Prav tako želim, da mu dodate več v živo .
To je zelo dobra offline igra. Turnirji in bitke so tako dobri.če imate slabe zmaje, vendar lahko igrate turnirje in dobite neverjetne zmaje.kot vojna,luna,beli. Torej je to zelo dobra in neverjetna igra brez povezave.
Nisem je še igral, vendar mislim, da bi bila to dobra igra, razmišljam, če je podobna Dragon City
Želim jih poimenovati. ;-;
kaj za vraga, zakaj si toliko spremenil igro, zdaj ni zlata, ampak dragulji so samo taka najslabša posodobitev kar sem jih kdaj videl. wow še vedno ni odziva. ne moreš spet spremeniti igre kot je bila prej
Paper’s Grade, Please! Casual wco
Potrebuje delo, da te ne bodo kar naprej vrgli ven
Ta gane sem igral s prijatelji 3 leta prej in bilo je tako zabavno. Zdaj me navduši že samo razmišljanje o ponovnem začetku
če bi bilo manj oglasov, ga bom ocenil s 5 zvezdicami
Sovražim to igro, ko dosežete raven 144, se igra ustavi, tako kot prosim, naredite nekaj glede tega
Ne bo nehal sesuti, ampak igra mi je všeč 😐
Boril sem se s svojim prijateljem in ko sem prenesel to igro, sem igral s svojim drugim prijateljem in ko je moj prijatelj igral to igro, je mojemu prijatelju všeč in moj prijatelj je rekel mojemu prijatelju, ki se je prepiral z mano, da imam igro, ki je zelo zabavno igrati, je rekel in takrat je prijatelj, ki se je kregal z mano, pomislil, da mora biti ta igra zabavna in prijatelj, ki se bori z mano, si tudi prenese igro in pride k meni in mi reče, dajmo biti spet prijatelj.
To igro sem igral že od otroštva in je bilo zabavno, vendar sem jo nehal igrati, ker sem dosegel maksimum ali konec, in ko sem ponovno preveril to igro in jo ponovno igral. Veliko stvari se je spremenilo in bilo je žalostno, prej je bilo bolje.
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulazione ysfq
Ta igra je odlična, vendar ena težava je, da morate ustvariti habitat 345.000 kovancev namesto 40 milijonov. Imam legendarnega zmaja, vendar ne morem ustvariti njegovega habitata. Druga težava je, ko dokončam prvi korak običajne bitke in nato vsako stopnjo a zmaj odklenjen Bil sem tako navdušen, a ko sem videl, da imajo zmaji 650 draguljev, sem se zgrozil, zato prosim, naj bo 70 draguljev. Sicer je igra dobra
Ocenjujem samo 3 zvezdice samo zato, ker je včasih ena težava, če gledam oglase za diamante, bo zaslon črn in ne morem igrati igre, zato jo znova namestim in vsi moji zmaji so izginili
To je bila dobra izkušnja
Po posodobitvi je igra zelo slaba pred posodobitvijo je bila dobra
igra brez povezave masa maranam thappu tharum igra 85mp igra vara leval igra free fire makka drgon igra maranam
Ta igra je dobra, vendar se ne ujema s slikami iz iger
lep, a slab učinek
Nadgradnja je bila super. Samo ena napaka, da potrebujemo dragulje za nakup in nadgradnjo zmajev
Gig
Igra je tako zabavno in wene i paniran zmaji sem bil že myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy favret zmaja v igri kometom zmaja in si shoud poskusite to igro lahko pošast leagen
Bilo je bolje Hvala
Res je dobra, vendar je težko dobiti dragulje in malo zaostaja, toda ko gre za dragulje, jih je zelo težko dobiti, tako da morda lahko to popraviš, če popraviš to igro, bo lepo
Všeč mi je njegova stara različica 2015 - 2017, vendar je ta nova različica odpadek.
Zelo slabo ☹ ne moreš nadzorovati svojega boja
Ne morem se povezati s Facebookom in Googlom brez Googlovih dosežkov
DRAGON VILLAGE -city sim mania ব্যাজ rjrc
Na splošno dobra igra, vendar res mislim, da je potrebovala novo posodobitev, saj lahko daš več jajc v otroško sobo in novega zmaja, upam, da boš to opazil.
ne igra, ki jo izberem
Všeč mi je vaša igra, prav tako ni težav z dragulji, ker lahko gledate oglase za dragulje, kako kul je to, lahko tudi dodate več otokov za vgradnjo za naslednjo posodobitev (če bo naslednja posodobitev) tudi drugo vrsto zmajev, plz
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulacijske igre yuv
Včasih sem igral to igro in je dobra. Dobra igra. In zagotovo ni tako kot igra združitev zmajev.
Igra je prijetna za igranje in zelo mi je bila všeč
Bilo je zabavno igrati to igro.. Preprosto je dobiti dragulje!!!!! Obožujem to igro!!!!!!!!👍👍👍❤❤
prosim, prinesite starejšo različico nazaj