Post by riponkodaco on Feb 20, 2022 12:02:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים ללא הגבלה בנקודות ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
קצת קיבלתי להיטים קריטיים סוף סוף קרה עדכון מדהים מדהים אינטליגנטי אני מקצוען בזה כשרק התחלתי לשחק במשחק הייתי מקצוען הרגתי כמו עשרות אנשים ועכשיו אני מקצוען הכל כן אני מקצוען כן כן כן כן כן כן כן ידעתי שתעדכן קרה כן כן אני אשמח לעדכון חדש כן כן כן כן ידעתי שתעדכן כן כן כן תגיד לי מה אתה רוצה להיות תגיד לי תגיד לי תגיד לי תגיד לי ספר לי ספר לי
יאללה בבקשה תקן את הבאגים. בקושי מישהו משחק במשחק הזה. וזה כנראה אחד ממשחקי רובי הפיקסלים הטובים ביותר אי פעם 🤔😠😠🙃💥💥💥🔥🔥🔥🔥😊😬😤🥺🙂
נחמד שהם תיקנו הרבה באגים.
UMMM .. המשחק הזה הוא כיף ואת העדכונים הם מדהימים אבל כל הדברים הוא sooo יקר. כיף אם יו לשחק יחד במשחק הזה. 5 כוכבים עבור זה ^ _ ^
בבקשה הוסף אנימציה לטעון מחדש ברובים מותאמים אישית בבקשה
משעמם לאפי ובעת טעינה אתה אפילו לא מוציא את המגזין אבל הם עשו את גל המים. אני לא ממליץ לקנות את המשחק הזה
הפתרון הקל להפוך את המשחק הזה לטוב יותר הוא פחות שכר כדי לנצח וללא נשקים מותאמים אישית, אני בסדר עם סקינים של נשק אבל רובים מותאמים אישית חייבים ללכת הם הורסים את המשחק
זה מדהים לשחק במשחק הזה אני אוהב את הרובים, את הסקינים ואת השרתים ובעיקר את GAME!!! אבל אני חושב שכדאי לך לשים כמה אמוציות כדי שנוכל לעשות פעולות. אני אהיה מגניב אם תוסיף אמוט שבוא נעשה היפוך אחורה לעשות משהו על מסכים?
האם אתה יכול לתקן את זה ברגע זה כי המשחק למעשה לא נפתח... אני אפילו מפעיל מחדש את המכשיר שלי פעמיים וזה עדיין לא עובד כי למכשיר שלי יש 16GB של RAM ואחסון של 64GB... האם אתה יכול לתקן את הבאג הזה וכמובן מחקתי את המשחק אז בבקשה תקן את זה... תודה לך על שהגבת לדירוג הזה.
משחק נחמד מעצבן הוא המשחק הציבורי אם לא בבקשה לעשות
המשחק הזה הוא ממש כיף אבל אני כל הזמן מקבל מודעת בינגו שאני לא יכול לסייר וישבתי 20 דקות תקן את זה ואז אתה יכול לקבל 5 כוכבים
לא ניתן לשחק בו ב-Chromebook. אין כריכת מפתח אז אתה יכול לעשות רק דבר אחד בבת אחת לשלטי הסדנה יש אותה בעיה ואתה יכול למקם רק דבר אחד בכל פעם
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ஆக்ஷன் ygz
איבדתי את החשבון שלי ולא הצלחתי להחזיר אותו כי שיניתי את שם המשתמש שלי😓😭😢
1 רעב כי באקראי היום נדחקתי שאני עומד לנצח אז הדבר נסגר ולא יחזור אם זה אותו דבר אחרי העדכון אני אהיה כועס
אז כאילו ניסיתי לשחק אתמול בלילה והיום וזה המשיך להוציא אותי מהחשבון, ומחקתי כדי לראות אם התקלה או הפיגור או כל דבר אחר ייעלמו אבל זה לא קרה, המסך שלי היה שחור לשנייה והנתק אותי , וזה קרה גם לאחד החברים שלי, אז אתה יכול בבקשה לתקן את זה, אני ממש רוצה לשחק אבל זה לא נותן לי, בבקשה תקן את זה
העדכון החדש הוא מגניב, אני חושב, אבל אני עדיין מעדיף את הגרסה הישנה כמו הגרסה ב-2012.
לא נותן לי להוריד. בכל פעם שהוא מגיע ל-80% הוא חוזר ל-0 וממשיך לבזבז את האינטרנט שלי. בבקשה תקן. 😭
שפר את הטעינה שלו
אני מתגעגע לשוטר נ' שודדים הישן. שלא כמו זה. הכל השתנה. השתנה הרבה. אני אוהב את ה-Cop n Robbers הישן כי יש יותר שחקנים שמשחקים את זה גם מאוד בחופש. עכשיו הכל השתנה כמו משחק אחר לגמרי
פעם עבד בסדר אבל לא עובד יותר. כל הזמן אומר לי שהוא מתעדכן כאשר הוא כבר מעודכן במלואו. אין עדכונים זמינים
אני אפילו לא יכול לשחק ב-BC של המודעות והפיגור והאינטרנט והפינג שלי בסדר תקן את זה תפסיק לתת לנו מודעות
משחק כיפי מאוד משחק יריות אונליין לטלפון באולמות מינקרפט
מאוד כיף אבל מאוד קשה להרוויח אבני חן.😐
המשחק הזה הוא שלושה כוכבים כי אני רק רוצה לראות כמו את הפקדים קצת יותר כמו מקש התנועה ואני לא רוצה להיות שלילי או משהו אבל אתה אוהב להוסיף עוד גרפיקה ולאהוב את הנפשות התנועות כאשר אתה בקרב האם אתה יכול לעשות את זה יותר חי זה הכל....
העתק מ-Pixel Gun 3D
משחק מדהים הבעיה היחידה היא שבכל פעם שהמשחק מתעדכן המשחק שלי נשבר ואני לא יכול לעשות הרבה דברים כמו לקבל מנהגים חדשים, שריון או לשנות את מסגרת האווטאר שלי
אוקיי אוקיי אוקי המשחק הזה ממש ממש כיף אבל האחים שלי קצת מעצבנים ואני לא יודע איך להעביר את השפה לאנגלית אבל המשחק ממש ממש כיף
הלוואי שנוכל לסחור עם שחקנים אחרים
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Darbības spēles yzzs
המשחק המהנה שלו הוא ממש כמו משחקי Rpg ו-call pf duty אבל פיקסל די כמו מיינקראפט
זה משחק מצויין אבל הרמתי אותי והתעצבנתי מאוד כי קניתי נשק טוב וניסיתי בטווח הירי ונראה היה שיש לו דיוק טוב יותר ואני יכול להרוג דמה בצורת דמה לטווח ארוך אבל כשהשתמשתי בו בריבוי משתתפים זה דיוק מוצץ. טחנתי יותר מדי זמן בשביל שהאקדח הזה כמעט מחק את המשחק הזה אבל לא😡😡😡😡😡😡😡😡
טוב מאוד וזה נחמד אבל דבר אחד אני לא יכול להשתמש בטריקים ואני מת מהר בכדור אחד והמקצוען של האויב והצוות שלי נואב וזה קורה כל פעם בכרטיסייה שלי וזה המשחק הכי טוב 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 🎮🎮 אני אוהב שוטרים ושודדים כשאני לוקח הפסקה אני משחק רק שוטרים. וקופרס
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל אני חושב שתוסיף מצב כלשהו כי המצבים האחרים נטושים כמו ה-the deathmacth ומעוז שאף אחד לא משחק
המשחק נראה מהנה אבל אני חייב למחוק את המשחק הזה, המשחק משעמם מדי, אתה לא יכול לכוון עם כל רובים, המשחק הזה הוא רק עבודה באינטרנט אין שום סיכוי שאתה יכול לשחק את זה במצב לא מקוון, אנחנו צריכים לעלות כל פעם שינוי אווטאר או סקינים או אחר, אני חושב שזה הכל
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Action xdx
משחקים ממש טובים אבל אתה מתיר נאצים וג'יהאדים בבקשה תקן את זה תודה
זה היה מצוין עבודה טובה של פיזיקה אני אוהב את זה
משחק מדהים אבל אני לא יכול לעדכן אותו משום מה.
יותר מדי פיגור וקריסות אבל אני אוהב את המשחק. כנראה גם יש עדכון אבל עדיין לא קיבלתי אותו.
אומג זה המשחק הכי טוב אי פעם אני מקווה שתקבלו עוד סקינים אבל ראיתי בעין האווטאר שלי שזו בחורה בפנים אז אני מבקש לא להוריד את האפליקציה הזו ביי
אהבתי את זה, אבל יש באג או מזהה שכשאני נכנס לחדר הכל בלתי נראה! !!!!!! אני חושב שזה בגלל שכל העדכונים החדשים *Cough Cough Battle Royal* בבקשה תקן את זה אני כל כך רוצה לשחק בזה!!!!
כי זה כיף ואפשר לשחק אם חברים
זה משחק מהנה אבל יש כמה דברים לא מתאימים במשחק אז אתה יכול בבקשה לשנות את זה
Age of Z Origins:Tower Defense Strateške igre zynn
הייתי מדרג את זה ב-5 כוכבים אבל כשניקית את הטלפון שלך הוא לא נטען הוא ממשיך להראות את המסך השחור
מפתח בבקשה תעדכן את המשחק שלך כי אני לא מצליח להיכנס אליו תמיד תגיד שגיאת רשת אז בבקשה תעדכן ואם זה עובד אני אשים את זה ל-5 כוכבים
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ஆக்ஷன் qrxh
Fj DNT mm mm שיהיה לך יום טוב וגם אני אוהב אותך ואני אהיה שם רק עם אדם אחד בתוך אחד מהצוותים בינינו תדאג להצטרף לזה כי אני הולך להיות במתחזה לאחד בלבד אדם אחד בתוך אחד מהצוותים תדאג שיהיה לך יום טוב רק עם אדם אחד בתוך אחד מהצוותים שבינינו אתה יכול לקבל אחד רק ב-yt ואז אני אהיה שם רק אצל אדם אחד בתוך אחד מהביני לדעת מתי אתה מקבל אחד חדש מהצוותים שבינינו, הקפד להצטרף לזה
הבעיה היחידה שלי היא אפשרויות הנשק התלת מימדיות 1. יצירת דגמים מותאמים אישית היא כאב 2. אין אפשרות ריקה
זה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם והוא ממש מגניב שחלק מהאנשים הם ראשי זין אבל אני מכיר חברים חדשים במשחק הזה אי פעם, לפעמים המשחק עולה לי על העצבים אבל אני עדיין אוהב אותו ויש לו אקדחים מגניבים וכאלה
המשחק מתעכב כשמישהו מצטרף ועוזב כרגיל..עדיין לא תוקן
המשחק טוב אבל דברים יקרים