Post by riponkodaco on Feb 20, 2022 12:06:04 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλά αντικείμενα στα δωμάτια και τα επίπεδα έγιναν πιο δύσκολα.
Στην αρχή ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά στη συνέχεια, όταν έφτασα σε ένα ορισμένο επίπεδο, δεν υπήρχαν πλέον διαθέσιμα δωμάτια. Και απλά δεν ήταν διασκεδαστικό.
Ωραίο παιχνίδι με ελκυστικά γραφικά και ενδιαφέρουσα ιστορία. Ωστόσο, τα επίπεδα δυσκολεύουν πολύ γρήγορα. Δεν είμαι αρκετά κολλημένος για να δουλέψω τόσο σκληρά για να καθαρίσω επίπεδα. Τα παιχνίδια πραγματικά εθίζομαι να περιμένω περισσότερο πριν μεταβώ σε πιο δύσκολα επίπεδα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, με ενδιαφέρει τόσο η ιστορία, θα καταβάλω προσπάθεια.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ειναι τελιο παιχνιδι❣️❣️❣️
Πολυ καλο
Αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό.. Έχω φτάσει στο σημείο στο παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν νέες εργασίες, αλλά ακόμα πολλά από το σπίτι που μπορούν να χτιστούν. Just Master επίπεδα ξανά και ξανά. Είναι πολύ βαρετό τώρα και άσκοπο να παίζεις. Χρειάζομαι νέες ενημερώσεις εργασιών για να αλλάξω τη βαθμολογία μου.
Κατέβασα το παιχνίδι μόνο και μόνο για να πω στον προγραμματιστή ότι η διαφήμιση που έχετε για αυτό το παιχνίδι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ακατάλληλη. Στην αρχή της διαφήμισης δείχνει μια γυναίκα να στέκεται έξω από ένα παράθυρο ενώ κοιτάζει μέσα για να δει τον σύζυγό της μπροστά σε ένα ζευγάρι πόδια με τα εσώρουχα στους αστραγάλους της με τη λεζάντα "Ο άντρας μου απατήθηκε"... Οι μισές διαφημίσεις δεν αντιπροσωπεύουν καν το αληθινό παιχνίδι. Αλλά αυτό ήταν τόσο χαζό και προσβλητικό γιατί η κόρη μου καθόταν μαζί μου.. Σμχ. Δηλαδή διαφημίζετε σεξουαλικές καταστάσεις για να αποκτήσετε παίκτες;
Ήταν εθιστικό μέχρι που ξέμειναν από τα δωμάτια για να τα φτιάξουν. Ημιτελές παιχνίδι
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή γίνεται υπερβολικά ενοχλητικό. Τα επίπεδα είναι αδύνατα. Παίζω μόνο ένα επίπεδο εδώ και εβδομάδες και είναι έτσι για πολλά επίπεδα. Παρακαλώ κάντε κάτι γι' αυτό
My Story - Mansion Makeover Puzzle zzwz
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει ήδη κανένα επίπεδο που λέει σε αναμονή
Είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σφάλματα ή προβλήματα με αυτό. Βαθμολογία 5 αστέρων στα μάτια μου.
Ήταν εντάξει, αλλά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω κάποια στιγμή, παρόλο που έχω δεδομένα
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά κλείνει στο tablet μου ενώ παίζω για αστέρια. Πολύ ενοχλητικό να χάνω την πρόοδο και να χάνω ζωές όταν συμβαίνει αυτό.
Εγκαταλείπω αυτό το παιχνίδι. Πιστέψτε με, δεν αξίζει τον κόπο. Κυριολεκτικά έχω κολλήσει στο επίπεδο 28 για ώρες και ακόμα δεν έχω νικήσει ακόμα. Είναι αδύνατο να το κερδίσεις αν δεν έχεις χρήματα για να πάρεις περισσότερα πετράδια. Τα γραφικά και η ιστορία είναι καλά, αλλά είναι αδύνατο να ξεπεράσεις το επίπεδο 28. Κυριολεκτικά αδύνατο. Έχω κολλήσει στο επίπεδο 28 για περισσότερο από μία ώρα και πιστέψτε με, θα σας κάνει να τρελαθείτε. Legit cray cray. Χαχαχα
Farm Heroes Saga ง่ายๆ iir
Όπως πάντα, σας ωθούν να αγοράσετε πράγματα και να φτιάξετε το παιχνίδι ώστε να είναι πολύ δύσκολο να ανεβείτε επίπεδο.
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά ρε παιδιά, έφτασα στην πίστα 422, δεν έχω ολοκλήρωση καν το σαλόνι και εκεί που γράφει τα tasks που κάνεις μ λέει more rooms are coming! Μείνετε συντονισμένοι για τις μελλοντικές μας ενημερώσεις. Κάντε ενημέρωση το ρημάδι έχω βαρεθεί να περνάω πιστές χωρίς να κάνω κάτι..
Oreo
Πολύ ωραίο παιδί αλλά σταματάει στο level 300
Συνεπλάθηκα αλλά ξέμεινα γρήγορα από τα δωμάτια
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά διορθώστε το πρόβλημα. Δεν μπορώ να διακοσμήσω δωμάτια για σχεδόν μια εβδομάδα
Ωραίο 💓
Υπέροχο παιχνίδι εύκολο παζλ μέχρι στιγμής. Μερικές φορές χρειάζεται λίγο για να φορτώσουν τα επίπεδα και τα πράγματα, εκτός από αυτό μου αρέσει!
My Story - Mansion Makeover Älypelit aax
Πολύ δύσκολα, τα παρόμοια παιχνίδια στο iPhone είναι δύσκολα αλλά μπορούν να προχωρήσουν
Έχω φτάσει στο Master Challenge, 500 επίπεδα και παίζω μόνο παιχνίδια.. Εχω μαζέψει όλα τα αστέρια για να ανοίξω όλα τα υπόλοιπα δωμάτια.. Αλλά πάνω από έναν μήνα τώρα γράφει πως περισσότερα δωμάτια έρχονται...δυστυχώς τεράστια αναμονή για ένα τόσο ευχάριστο παιχνίδι
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά προσθέστε περισσότερα νέα επίπεδα και παρακαλώ περισσότερα δωμάτια και προσθέστε περισσότερες νέες δυνατότητες εξόδου🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 🙏🙏🙏
私のストーリー - 豪邸へ大変身 パズル rtx
γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος για την ενημέρωση αυτού του παιχνιδιού
Υπέροχα μου αρέσει να παίζω
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά δεν έχει άλλα επίπεδα ...πρέπει να ανοιχθεί επίπεδο.για αυτό το λόγω σας βάζω 3 αστέρια..
Μου άρεσε το παιχνίδι όταν υπήρχε μια ιστορία για να χτίσω και ένας στόχος για να φτάσω. Έχει γίνει πολύ βαρετό τώρα. Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή επιπλέον δωματίων; Έχω άλλα παιχνίδια που είναι πολύ πιο προκλητικά, διασκεδαστικά και πολύ λιγότερο απογοητευτικά που θα προτιμούσα να παίξω.
Μαρέσει παρά πολύ σαν παιχνίδι αλλά πρέπει να κάνει update γιατί έχω φτάσει στο σαλόνι και δεν μπορώ να προχωρήσω την ιστορία και να διακοσμήσω το σπίτι , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περνάω επίπεδο κρίμα θα είναι να το διαγράψω γιατί μαρεσει πιο πολύ από άλλα παιχνίδια
My Story - Mansion Makeover Головоломки hnic
Μου αρέσει το παιχνίδι. Είναι μια μικρή πρόκληση παιχνιδιού για να κερδίσουν ανταμοιβές. Μου αρέσουν τα γραφικά και μπορώ να έχω επιλογές. Του δίνω 4 αστέρια γιατί δεν υπάρχει κουμπί βοήθειας ή δεν υπάρχει πού να κάνετε ερωτήσεις. Κέρδισα μια από τις μικρές προκλήσεις του παιχνιδιού και δεν χτυπήθηκα τυχαία και έτσι έχασα όλα τα βραβεία μου. Δεν μπορώ να τα πάρω πίσω. Το εικονίδιο εξαφανίστηκε. Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να αποκτήσετε κοστίζουν περισσότερα αστέρια από όσα πρέπει. Όπως και το τάισμα της γάτας θα πρέπει να είναι 1 αστέρι και όχι 3 αστέρια.
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο γιατί μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας πράγματα και μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας πράγματα και μπορείτε να φτιάξετε σπίτια, μπορείτε να διασκεδάσετε είναι σαν να είναι σαν το Candy Crush δεν ξέρουμε πώς λέγεται, αλλά αν φαίνεται πραγματικά διασκεδαστικό, γι' αυτό μόλις το κατέβασα και είναι πραγματικά διασκεδαστικό
Το μόνο πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι το μακάρι να ξεκινήσω να ξαναφτιάχνω τα δωμάτια. Μιλάμε για περισσότερα επίπεδα που βρίσκονται😒🙄🤔🥴
Είμαι στο επίπεδο 421 και τώρα οι εργασίες δεν είναι διαθέσιμες φαίνεται καθώς έρχονται περισσότερα δωμάτια μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις.... Πότε θα ενημερωθεί
Έχω κολλήσει στο επίπεδο 435 εδώ και μέρες... όταν πάω στο πλαίσιο εργασιών λέει αναμονή για ενημέρωση... τι συμβαίνει
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να μπορέσετε να συνεχίσετε με το παιχνίδι. Γι' αυτό οι άνθρωποι μάλλον διαγράφουν το παιχνίδι και παίζουν κάτι άλλο.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά η γλώσσα άρχισε να με ενοχλεί. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσα να συστήσω στην εγγονή μου, αν όχι για τους χαρακτήρες και τη γλώσσα. Ως έχει, είναι καλύτερο να μην το παίζει η οικογένειά μας. Θα ήταν ωραίο εάν η κακή γλώσσα μπορούσε να επεξεργαστεί; Τελικά δεν είναι απαραίτητο για το παιχνίδι έτσι; Τα γραφικά είναι όμορφα και μου άρεσε η διακόσμηση και αγαπώ τις γάτες. Μέχρι στιγμής το ειδύλλιο ήταν καλόγουστο και εκτός από τις βρισιές η νεαρή γυναίκα γοητευτική.
Φοβερά γραφικά, ενδιαφέρουσα ιστορία, διασκεδαστικά και δημιουργικά παζλ!!! Απλα αγαπησε το!!!
Μου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού, αλλά το εγκαταλείπω για τον ίδιο λόγο που έχω σταματήσει άλλα παιχνίδια όπως αυτό. Μόλις φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, είναι σχεδόν αδύνατο να περάσετε επίπεδα μέχρι να παίξετε το καθένα περίπου χίλιες φορές. Προφανώς θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το παιχνίδι σας, αλλά όταν δυσκολεύεστε τόσο πολύ να περάσετε επίπεδα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, αφαιρείτε όλη την απόλαυση του παιχνιδιού και ειλικρινά οδηγεί τους ανθρώπους, όπως εγώ, στο σημείο που μόλις τα παρατήσαμε. Κερδίζοντας επιχειρηματικό σχέδιο; Μην το νομίζεις.